17.5 C
London
Saturday, August 21, 2021
17.5 C
London
Saturday, August 21, 2021

Doi români au negat acuzaţiile de viol la Londra

Constantin Ionescu şi Nicolae Dragoi, bucătarul, respectiv portarul unui restaurant din Londra, au fost acuzaţi că au violat o femeie în vârstă de 40 de ani, care se afla în stare de ebrietate. Femeia se întorcea de la un alt restaurant, unde sărbătorise aniversarea mamei sale, notează publicaţia britanică DailyMail.

La tribunal, cei doi români au negat acuzaţiile şi unul dintre ei, soț și tată, a declarat că  „femeia ne-a violat pe noi, de fapt”, notează sursa citată.

- Advertisement -

Cei doi bărbaţi, în vârstă de 36 şi 42 de ani, sunt acuzați că ar fi urmărit și violat o femeie, lângă o bibliotecă publică, în dimineața zilei de 9 decembrie 2018.

Este un caz neobişnuit de viol, genul pe care îl vezi în filme şi la televizor, pentru că cei doi atacatori nu o cunoşteau deloc pe victimă”, a declarat procurorul Oliver Dunkin care se ocupă de caz. 

În momentul în care a fost atacată, femeia consumase o cantitate considerabilă de alcool.Ea a declarat la tribunal că nu își mai amintește tot episodul, ci doar că a fost trântită la pământ și agresată de cei doi.

Poliția a fost alertată de un alt cuplu care a trecut pe lângă alee și a văzut-o pe femeia inconștientă cu doi bărbați peste ea.

Până la sosirea unui echipaj, agresorii dispăruseră. Cei doi suspecți au fost arestaţi o săptămână mai târziu, după ce au fost identificaţi de managerii restaurantului în care lucrau în filmările surprinse de camerele de vedere din zonă.

Procesul continuă, iar cei doi agresori neagă acuzaţiile, mai notează publicația britanică.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: