8.5 C
London
Friday, November 5, 2021
8.5 C
London
Friday, November 5, 2021

Doi români au fost închiși dupa ce au spart peste 179 de locuinte

Cetățenii români Ovidiu-Constantin Plamada, 31, și Mariana Sandra, 43, au fost închiși după ce au furat din mai multe locuinte din Londra, Essex si Kent.

Cuplul fura orice, într-o spargere au furat chiar si halatul victimei, în altele au luat o cutie de macrou, make-up și un set de plapumă.

Judecati la Basildon Crown Court in Essex, au primiti cate șase ani fiecare, după șapte luni de furt continuu.

- Advertisement -

Judecătorul Samantha Leigh le-a spus: [pull_quote_center]Amandoi ati comis spargeri organizate, care a avut un efect devastator asupra oamenilor și a casele lor, ati procedat precum Bonnie și Clyde[/pull_quote_center]

Cuplul, din Ilford, estul Londrei a fost arestat în timp ce conduceau peste podul Dartford, în masina avea bunuri furate de la două spargeri recente.

Valoare bunurilor furate de cei doi a fost estimata la £400 de mii de lire.

Cuplul si-a recunoscut vinovăţia pentru comiterea infracţiunii de conspiraţie si furt între lunile mai – noiembrie 2014, ei sunt acuzati pentru spargerea a 179 de locuințe.

Detectivul Brett Hagen, al Poliției Metropolitane, a declarat: Plamada și Sandra aveau un plan bine pus la punct, au reusit sa sparga un număr mare de locuințe într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: