2.6 C
London
Friday, January 28, 2022
2.6 C
London
Friday, January 28, 2022

Doi jurnalisti britanici sub acoperire au reusit sa cumpere doua fete din Romania

[quote_box_center]Interlopul cu care au negociat este Adrian Meder, care se numara printre numerosii proxeneti romani ce castiga milioane de euro, mai ales in urma ridicarii restrictiilor pe piata muncii pentru Romania si Bulgaria.[/quote_box_center]

Acesti oameni intentioneaza sa umple Marea Britanie cu mii de tinere femei a caror viata devine un cosmar din cauza prostitutiei, este concluzia anchetei realizata de reporterii publicatiei britaniceThe Mirror.

- Advertisement -

Intalnirea dintre jurnalisti si Meder a avut loc intr-un club din tara noastra, dupa ce reporterii au luat legatura cu el prin intermediul unui proxenet din Londra. Intr-un local din Sibiu descris drept “mizer”, barbatul de 31 de ani le-a spus ca fetele pot fi cumparate cu 500 de lire sterline fiecare.

In plus, el i-a asigurat pe reporterii sub acoperire ca tinerele pot ajunge in Marea Britanie pana miercuri si ca pot fi folosite pentru prostitutie.

[pull_quote_left]Nu sunt probleme sa mearga acolo, pentru ca au usile deschise in Anglia. Nu va pot face nimic. Romania e in Europa acum. Fetele au cate 20 de clienti pe zi. Romancele sunt bune la asa ceva pentru ca este un job la care se pricep.
Ele merg la scoala, dar apoi nu isi pot gasi de lucru, iar unica solutie este sa munceasca in alte tari. Daca sunteti ok cu ele si nu le bateti, vor fi cuminti. Muncesc si stiu ce fac[/pull_quote_left], le-a spus interlopul roman jurnalistilor, intr-o engleza incorecta.

Publicatia a scris ca cele mai multe dintre fete nu au foarte multe de spus referitor la ceea ce le asteapta si ca intra in Marea Britanei sub pretextul ca isi cauta un loc de munca in hoteluri sau restaurante.

Jurnalistii au anuntat autoritatile britanice in urma investigatiei si i-au aratat dovezile presedintelui Partidului Muncitoresc din Marea Britanie si lider al formatiunilor pentru combaterea traficul de carne vie. “Este, cu siguranta, o forma oribila de exploatare“, a spus parlamentarul Fiona MacTaggart.

- Advertisement -
Sourceziare

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: