16.2 C
London
Tuesday, June 15, 2021

Doi indivizi prinși în Sainsbury își ling mâinile și se șterg de mâncare

- Advertisement -

Doi indivizi mizerabili, care și-au lins mâinile înainte de a le șterge de carne, legume și mânere de frigider într-un supermarket sunt căutați de poliție.

Cei doi au fost văzuți sâmbătă după-amiază când au intrat în Sainsbury în Morecambe, Lancashire. Polițiștii au spus că personalul a fost nevoit să dezinfecteze complet magazinul Lancaster Road și să distrugă produsele.

- Advertisement -

Poliția Lancashire a lansat acum imagini CCTV cu doi suspecți și a făcut apel către persoanele care dețin informații referit la cazul dat. Inspectorul James Martin, a descris incidentul că fiind un caz de comportament “extrem de mârșav“.

El a mai spus: „Faptul că cineva ar putea crede că acest tip de comportament este potrivit sau amuzant, chiar și în perioadele normale fără carantină, este pur și simplu de necrezut” 

Dar în acest moment de criză, când multe persoane s-au confruntat cu rafturi goale în magazine, este o adevărată problemă“.

Inspectorul Martin i-a chemat pe bărbați să îsi recunoască vina: „Cu siguranță trebuie să știți că ceea ce ați făcut este greșit”.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Related news