18.9 C
London
Saturday, July 2, 2022
18.9 C
London
Saturday, July 2, 2022

Doi cetățeni indieni arestați pentru exploatarea unui român

Doi cetățeni indieni au fost arestați sub suspiciunea de practicare a sclaviei moderne prin exploatarea unui muncitor român. Cei doi, în vârstă de 49, respectiv 38 de ani, au fost arestați la două adrese din orașul Coventry.

Cel care i-a reclamat este român și afirmă că indienii îl controlau prin reținerea documentelor de identitate, îi rețineau salarial și chiar îl amenințau cu violența.

Suspecții au fost arestați în timpul unei operațiuni a Inspecției Muncii din Marea Britanie (GLAA).

Cei doi se află în prezent în custodie, iar anchetele sunt în curs de desfășurare pentru identificarea oricăror alte victime.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/
- Advertisement -

Victima, de origine română, este protejată și a intrat în mecanismul național al guvernului și beneficiază de tot sprijinul de care are nevoie, scrie Coventry Live.

Responsabilul cu investigațiile GLAA, Andy Davis, a declarat: „Această operațiune a avut loc ca urmare a informațiilor pe care le-am primit cu privire la exploatarea forței de muncă în sectorul construcțiilor”.

Oricine are o suspiciune în legătură cu un caz de sclavie modernă sau de abuz prin exploatarea muncii, trebuie să anunțe echipa de informații a GLAA la 0800 432 0804 sau prin e-mail [email protected].

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: