16.1 C
London
Tuesday, June 22, 2021
16.1 C
London
Tuesday, June 22, 2021

Doi boxeri turci, diagnosticați cu COVID-19 după ce au revenit de la Londra (video)

Doi boxeri turci şi antrenorul lor au fost diagnosticați cu COVID-19 după ce au revenit săptămâna trecută de la Londra, unde au participat la un turneu de calificare către Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

Informaţia a fost confirmată de preşedintele federaţiei turce de profil, Eyup Gozgec, care a afirmat că nu au existat suficiente măsuri de precauţie din punct de vedere medical la locul de desfăşurare a competiţiei şi nici la hotel.

- Advertisement -

La acest turneu din Marea Britanie au concurat şi șase boxeri moldoveni. Sâmbăta trecută pugiliştii au revenit acasă şi se află la moment deja în carantină.

Zilnic vorbesc cu băieţii din echipă. Prin mesaje ei îmi transmit temperatura corpului. La toţi deocamdata este bine – 36,4, 36,5. Cu boxerii din Turcia nu am locuit în hotel, nici nu am boxat cu ei“, a spus antrenorul lotului naţional de box, Igor Untilă.

Mă simt bine. Cred că virusul acesta nu m-a atins pe mine. Am avut contact cu diferite persoane, dar deocamdată probleme nu am observat. Mă simt minunat“, a menționat boxerul, Alexandru Paraschiv.

La turneul de la Londra au participat aproximativ 350 de boxeri din 40 de ţări, dar după trei zile competiţia a fost suspendată.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: