2.6 C
London
Friday, January 28, 2022
2.6 C
London
Friday, January 28, 2022

Doi băcăuani au înşelat un scoţian cu peste 15.000 de lire

[quote_box_center]Scoţianul, în vârstă de 53 de ani, a crezut că şi-a găsit pe Internet dragostea vieţii lui. Acesta este motivul pentru care, timp de şase luni, bărbatul i-a trimis băcăuancei în vârstă de 30 de ani, aproximativ 15.000 de lire sterline. În plus, scoţianul i-a întocmit femeii un act testamentar prin care îi lăsa o casă, o maşină şi alte sume importante de bani.[/quote_box_center]
Adevărul a ieşit la iveală abia când o cunoştinţă de-a băcăuancei i-a dezvăluit scoţianului faptul că femeia nu vrea decât să pună mâna pe banii săi.

[pull_quote_center]Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul, în vârstă de 53 de ani, în cursul lunii iulie 2013, a cunoscut-o pe femeia de 30 de ani pe un site gen video-chat, cu care ulterior a comunicat mai mult timp şi s-a întâlnit pe teritoriul României, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoaratului de Poliţie al Judeţului Bacău.[/pull_quote_center]

- Advertisement -

În toată această perioadă, băcăuanca a afirmat că este în divorţ cu soţul ei, că îşi doreşte o relaţie cu cetăţeanul scoţian şi nu exclude o eventuală căsătorie cu acesta. Sub diferite pretexte, femeia a solicitat şi a obţinut de la cetăţeanul scoţian mai multe sume de bani, în total aproximativ 15.000 de lire sterline.

[pull_quote_center]Tot din verificări, poliţiştii au constatat că la data de 17 ianuarie, bărbatul a întocmit un act testamentar, prin care lăsa femeii, ca moştenire, imobilul său, autoturismul proprietate personală şi un cont de 20.000 de lire sterline, a mai adăugat Narcisa Butnaru[/pull_quote_center].

Această situaţie a durat până la începutul lunii februarie, când cetăţeanul scoţian a aflat că femeia este căsătorită şi că, de fapt, a trimis mai multe sume de bani pe numele soţului ei, despre care el ştia că este fratele femeii.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune faţă de femeia de 30 de ani şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la înşelăciune, faţă de soţul acesteia.

- Advertisement -
Sourceadevarul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: