2.6 C
London
Friday, January 28, 2022
2.6 C
London
Friday, January 28, 2022

Doi agresori care au batut un roman, inchisi pentru 9 ani

[quote_box_center]Doi agresori care au batut un roman, gazda unei petreceri in Marea Britani, cu propria combina muzicala, au primit sentinte cu inchisoare de noua ani.[/quote_box_center]
Iosef Lole, in varsta de 41 de ani, de origine din Romania, a fost batut cu arme improvizate de cei doi, inclusiv aparatul muzical si o bucata de beton.

Lole a fost atat de grav ranit, incat doctorii s-au temut ca ar putea ramane cu dizabilitati pe viata sau chiar sa moara. Acesta s-a refacut insa dupa atacul ce a avut loc in luna august anul trecut.

- Advertisement -

Cane Mill, in varsta de 20 de ani, din Moston, si Jake Rowland, de 20, fara domiciliu fix, au recunoscut ca l-au atacat pe Lole.

Tribunalul din Manchester a determinat ca Lole sarbatorea o zi nationala in august, impreuna cu cativa prieteni de origine ungara, cand un grup de sapte tineri, printre care si cei doi, Mill si Rowland, a aparut la petrecere. Lole le-a permis sa ramana insa problemele au aparut dupa ora 1 noaptea, la sfarsitul petrecerii. Unul dintre unguri a fost palmuit de unul dintre tineri si un altul a primit un pumn.

Agresorii au fost indepartati, insa s-au intors inarmati cu bate, cutite, sticle si caramizi. Lole a fost batut cu salbaticie, sub ochii sotiei. Lole a petrecut 11 zile la terapie intensiva.

Judecatorul Michael Henshell a declarat ca incidentul este [pull_quote_right]o scena dezgustatoare de dezordine publica in care victima a fost ranita grav si ar fi putut muri[/pull_quote_right].

- Advertisement -
Sourceziare

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: