10.9 C
London
Saturday, January 29, 2022
10.9 C
London
Saturday, January 29, 2022

DJ Wanda spune că Londra este ca a doua ei casă, călătorește des în capitala Marii Britanii

Mărturisește că Londra este ca a doua ei casă și că are o grămadă de motive să se simtă fericită în acest oraș.

DJ Wanda spune că Londra este ca a doua ei casă. Nonconformista vedetă călătorește des în capitala Marii Britanii, unde pune muzică în marile cluburi, lansează colaborări cu alți artiști, dar face și schimb de experiență cu tatuatori celebri. Și pentru că are multe motive să se simtă fericită aici, Wanda mărturisește că s-ar muta în Londra fără dar și poate.

În Londra nu mă pot ‘pierde’ nici beată. Sunt 98% happy și 2% las loc celorlalte sentimente, de asta spun că Londra este a doua mea casă

Este orașul contrastelor și al lucrurilor pe dos. Așa cum îmi place mie: metroul vine din stânga, pe stradă cand treci trebuie să te uiți invers, volanul mașinii e pe dreapta și – ghici ce – se circulă pe stânga. În timpul anului nu vezi multe raze de soare, doar cerul în nuanțe gri, însă optimismul englezesc te dă pe spate de fiecare dată. Pe stradă lumea ți se adresează cu “love”, “yes, love”, “ok, love”, “You’re alright, love”, complimente pe gratis care te fac să te simți al dracului de bine”.

- Advertisement -

Un alt lucru care o leagă de această metropolă este proiectul demarat aici în urmă cu patru ani, pentru care a semnat cu KMS Records US.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: