Divorţul sărbătorit cu torturi o nouă modă in Marea Britanie

anunturiuk.com Divorţul-sărbătorit-cu-torturi-o-nouă-modă-in-Marea-Britanie

[quote_box_center]Mirese care înfig mirelui un cuţit în spate, inimi frânte sau mesaje pline de ură – cofetarii din Marea Britanie primesc tot mai multe comenzi de torturi macabre de la cupluri care îşi sărbătoresc divorţul.[/quote_box_center]

Emma Hurley, mamă a doi copii, a sărbătorit recent divorţul de soţul adulter cu un tort ieşit din comun. El ilustra un cimitir cu pietre funerare pe care femeia a scris „RIP Matt“ sau mesaje precum „mincinos“ ori „trădător“.

În mijlocul tortului erau puse într-un sicriu inelul de logodnă al femeii şi verighetele celor doi. Cuplul a mâncat ineditul desert împreună cu cei doi copii.

Deşi mulţi ar crede că nu este cea mai bună metodă de a marca finalul unei căsnicii, Emma spune că a ajutat-o să depăşească momentul despărţirii. Nu a considerat nepotrivit să expună tortul bizar în faţa copiilor. „Nu au pus nicio întrebare despre el, nu cred că au făcut vreo asociere cu tatăl lor şi au fost bucuroşi să mănânce desertul“, a declarat femeia penbtru publicaţia britanică Daily Mail.

Emma nu este singura care sărbătoreşte divorţul cu asemenea torturi. Dacă generaţiile anterioare asociau despărţirea cu un eşec, cuplurile moderne nu au nicio problemă să petreacă în momentul despărţirii, singura diferenţă fiind că tortul de nuntă nu are cele mai optimiste mesaje.

Moda torturilor macabre a apărut în SUA, unde multe cupluri sărbătoresc divorţul împreună cu familia şi prietenii. Miri decapitaţi sau înjunghiaţi de mirese, mesaje pline de ură precum „Molly e liberă! Adio, fraiere!“ – sunt câteva dintre modelele preferate de tort alese pentru a marca finalul căsniciei.

Cuplurile au convingerea că aceasta este o modalitate foarte bună de a trece peste un divorţ, dar psihologii sunt de altă părere. Ei spun că aceste torturi sunt ostile şi nu ar trebui văzute de copii, pentru că îi poate afecta emoţional.

[pull_quote_center]Când părinţii care şi-au declarat război spun lucruri precum «Te urăsc, îmi doresc să nu mai exişti», copiii suferă şi nu vor să fie prinşi în mijlocul ostilităţilor, pentru că îşi iubesc ambii părinţi. Imaginea unui cimitir, chiar dacă se vrea a fi o glumă, poate fi interpretată de cei mici drept o insultă[/pull_quote_center]