4 C
London
Tuesday, November 23, 2021
4 C
London
Tuesday, November 23, 2021

Directoarea unei şcoli din Marea Britanie exasperată – părinţi vin îmbrăcaţi în pijama (video)

Exasperată de numărul tot mai mare de părinţi îmbrăcaţi în pijama la poarta şcolii, directoarea unui centru şcolar din Marea Britanie le-a scris pentru a le cere să respecte regulile de bună creştere şi să vină îmbrăcaţi corespunzător, relatează AFP, citata de Agerpres.

Am constatat o creştere a numărului de părinţi care îşi duc copiii la şcoală îmbrăcaţi în pijama şi încălţaţi uneori în papuci de casă“, a scris Kate Chisholm, directoare la Skerne Park Academy, o şcoală primară din Darlington (nord-estul Marii Britanii).

Aş putea, oare, să vă rog să vă faceţi timp şi să veniţi îmbrăcaţi corespunzător?“, a continuat ea pe un ton insistent. “Dacă ne dorim să creştem nivelul, nu cred că este prea mult să vă cer să veniţi spălaţi şi îmbrăcaţi“.anunturiuk.com Skerne-Park-Academy-Letter

- Advertisement -

Cruciada anti-pijamale a primit imediat sprijinul mai multor părinţi de elevi, printre care Phil Naylor. “Sper că părinţii vor înţelege mesajul“, a spus el, considerând “ruşinoasă” practica de a veni în pijama în faţa şcolii. “Trebuie să dăm exemple bune copiiilor noştri, nu proaste obiceiuri“.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceobiectiv

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: