1 C
London
Sunday, November 28, 2021
1 C
London
Sunday, November 28, 2021

Diploma in Construction Site Supervision NVQ Level 4

Aceasta este o calificare la locul de munca ce iti va permite sa lucrezi ca supervisor de santier calificat.

Ca si “Site Supervisor” dumneavoastra aveti rolul de a planifica activitatile de munca si resursele, sa coordonati si organizati munca pe santier, sa implementati mijloacele de comunicare si control al stadiilor lucrarilor conform unor programe prestabilite.

In afara de evaluarea experientei dumneavoastra de la locul de munca – evaluata de catre “assessor”  (veti avea intre 2 si 4 inspectii in 6 luni), va trebui sa predati si teme prin e-mail (fara sa va deplasati la curs) corespunzatoare unitatilor de invatare necesare parcurgerii cursului. Temele nu prezinta un grad sporit de dificultate, accentul fiind pus pe partea practica.

- Advertisement -

Ca si “Site Supervisor Level 4” dumneavoastra veti invata:

 • cum sa planificati munca si resursele pe santier;
 • mentinerea si aprovizionarea cu materialele necesare proiectului in desfasurare
 • cum sa supravegheați și implementați normele de siguranță și de sănătate în muncă.
 • monitorizarea cantitatii muncii si costuri;

Evaluarea, se va face pe doua planuri: teoretic si practic. Partea teoretica va fi verificata prin teme ce le veti primi prin e-mail iar partea practica va fi evaluata la locul dumneavoastra de munca de catre “assessor”.

Cu aceasta calificare veti putea sa lucrati ca si “Site Supervisor” in site-ul de constructii. In urma promovarii testului de “Health and Safety” specific calificarii (“NVQ Level 4 Site Supervision”) si dupa absolvirea cursului “NVQ Level 4 Site Supervision‘ puteti aplica pentr “Black Card“.

De asemenea, după finalizarea cursului, puteți accesa calificări superioare în industrie, cum ar fi:

601/1792/8 Level 6 NVQ Diploma in Construction Site Management (Construction) 

Această calificare poate fi folosită doar în construcții având suportul Federation of Master Builders for the Level 4 NVQ Diploma in Construction Site Supervision (Construction)

Condiţii de admitere

Nu exista conditii speciale pentru a fi admisi la acest curs – sunt eligibili oricine isi cunoaste foarte bine meseria (experiența la locul de muncă este esențială) pentru care aplica si are peste 19 ani (in special cei ce vor sa aplice pentru finantare prin Student Finance).

Zile de curs, durata

Durata cursului este de 6 luni dupa inrolarea in curs. Un student este considerat inrolat la 1 luna de zile dupa inscrierea la agentie.

Ca procedura va trebui sa urmati urmatorii pasi:

 • Inscrierea la agentie – in acelasi timp va consiliem pentru aplicatia de finantare.
 •  In maxim o luna de zile veti primi aprobarea finantarii de la Student Finance, dupa care veti fi sunati de evaluator pentru inrolarea efectiva la curs.
 • Pe parcursul a 6 luni de zile evaluatorul se va prezenta la locul dumneavoastra de munca de intre 2 si 4 ori pentru inspectia necesara acestui proces.
 • Veți răspunde prin e-mail la chestionarele trimise de către colegiu, corespunzătoare noțiunilor teoretice necesare parcurgerii cursului (aproximativ 10 – 11 unități de învățare)
 • Dupa finalizarea cursului primiti Diploma in Construction Site Supervision NVQ Level 4

Acte necesare

 • Pasaport sau CI (carte de identitate)
 • Dovada de adresa (Statement bancar sau o factura de utilitati sau permis de conducere)
 • NI (Insurance Number)

Locatii de curs

Deoareceort cursul se desfasoara la locul de munca, se poate face oriunde in UK. Daca dumneavoastra va schimbati locatia jobului nu este nici o problema, evaluatorul se va deplasa la noul dumneavoastra loc de munca. Chiar daca lucrati in privat si nu lucrati la o companie anume, nu este nici o problema fiindca dumneavoastra veti fi considerat “self-emplyeed”.

credit articol http://www.e-tor.uk/ – 07474323220

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: