15.4 C
London
Saturday, July 2, 2022
15.4 C
London
Saturday, July 2, 2022

Dezmat pe străzile din Marea Britanie în a doua zi de Crăciun

Boxing Day: ziua în care tinerii îşi dau în petec pe străzile din Marea Britanie. Se sărbătoreşte în a doua zi de Crăciun şi adună câteva mii de fani anuali. Cum arată distracţia fără limite.

A devenit o tradiţie de Crăciun care în fiecare an devine din ce în ce mai mare. Şi arată încă o dată curajul celor care au înfruntat vremea urătă pentru a lua parte la anuala sărbătoare – “Boxing Day“.

În Marea Britanie sunt deja inundaţii, în unele regiuni, după ploile torenţiale din ultimele zile. Dar străzile din Lancashire au fost pline de tineri care au arătat că ştiu să se distreze şi s-au costumat în diferite feluri.

- Advertisement -

Boxing Day sau  “Ziua Puşculiţei” se sărbătoreşte în cea de-a doua zi sau în primul weekend de după Crăciun. Tadiţia acestui eveniment a început încă de pe vremea reginei Victoria, când bisericile deschideau, a doua zi după Crăciun, Cutia Milei. Cu ocazia acestei petreceri, oamenii oferă cadouri celor dragi, iau masa în familie, organizează partide de pescuit şi merg la cumpărături, unde profită de reducerile consistente ale magazinelor.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceevz

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: