13.4 C
London
Saturday, January 1, 2022
13.4 C
London
Saturday, January 1, 2022

Dezmăţ în Marea Britanie pe străzile din Nottingham

[quote_box_center]După ce au consumat litri întregi de alcool, tinerii au ieşit pe străzi, iar unii dintre ei nu şi-au mai putut ţine echilibrul şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.[/quote_box_center]

Carnage UK este o companie care organizează petreceri cu mult alcool pentru studenţii britanici. În cadrul celei mai recente ediţii, desfăşurate duminică noapte, mii de elevi şi studenţi au ieşit pe stradă, îmbrăcând ”uniforma” oficială Carnage, formată din urechi de iepuraş, tricouri alb cu roz şi pantaloni scurţi, şi au băut în aer liber, în ciuda vremii reci. Această ţinută le dădea dreptul tinerilor să intre în baruri şi să primească băutură cu reducere.

- Advertisement -

După ce au consumat litri întregi de alcool, tinerii au ieşit pe străzi, iar unii dintre ei nu şi-au mai putut ţine echilibrul şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Tema petrecerii de anul acesta a fost [pull_quote_center]Playboys vs Bunnies[/pull_quote_center] (Playboy versus iepuraşi). În trecut, Carnage UK a fost criticată pentru petrecerile monstruoase pe care le-a dat pentru tineri.

- Advertisement -
Sourcegandul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: