1 C
London
Sunday, November 28, 2021
1 C
London
Sunday, November 28, 2021

Denisa Botcari se afla la mai puţin de 100 de metri de blocul Grenfell Tower care a luat foc (video)

Denisa Botcari a avut ghinionul să nimerească în mijlocul iadului de la Londra, unde un bloc de locuinţe a fost mistuit de flăcări. Pericolul nu a trecut încă, iar blonda ar putea fi evacuată! Ea a făcut declaraţii cutremurătoare, în exclusivitate pentru cancan.ro

Cele 24 de etaje ale blocului Grenfell Tower, din vestul Londrei, au fost mistuite de un incendiu izbucnit în noaptea de marţi spre miercuri.

Până la acest moment nu au fost identificaţi români printre victime, dar una din cele mai cunoscute compatrioate ale noastre se află la mai puţin de 100 de metri de locul dezastrului.

- Advertisement -

Denisa Botcari locuieşte de mai mult timp în blocul de lângă cel mistuit de incendiu şi a fost trezită noaptea de ţipetele oamenilor îngroziţi. Stătea pe canapea şi a auzit un zgomot ciudat, aşa că a deschis uşa de la balcon.

Când am deschis uşa era fierbinte, e pur şi simplu dezastru, 120 de apartamente, mame care îşi caută copiii. Iar copiii, părinţii. Azi-noapte erau oameni aprinşi, urlau de pe geamuri. O femeie şi-a făcut funie din cearşafuri şi a sărit de la un etaj înalt. Nu îţi poţi imagina câtă teroare şi câte plânsete se aud încă”, a povestit Denisa Botcari

Plâng încontinuu, e ora 2 după amiaza şi încă arde sus, s-a reaprins şi încă sunt oameni blocaţi înăuntru. Am ieşit acum până jos, nu putem să plecăm din zonă, se aşteaptă să se prăbuşească”, mai spune blonda.

Denisa ar vrea să ajute sinistraţii, mai ales că a văzut o scenă care a impresionat-o teribil.

Au aruncat un copil de la etajul 10 şi l-a prins un bărbat. Un bebeluş. L-au salvat!”, a mai povestit Denisa.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: