18.9 C
London
Saturday, July 2, 2022
18.9 C
London
Saturday, July 2, 2022

De pe Aeroportul din Sibiu mai poti zbura către şase destinaţii din două ţări, Germania şi Marea Britanie

Pasagerii mai pot zbura de pe Aeroportul din Sibiu către şase destinaţii din două ţări, Germania şi Marea Britanie, a precizat luni purtătorul de cuvânt al aeroportului, Alexandra Păcurar.

La momentul acesta se operează spre şase destinaţii din două ţări, Germania şi Marea Britanie, respectiv Memmingen, Nürnberg, Karlsruhe, Dortmund, Frankfurt Hahn şi Londra“, a explicat reprezentanta aeroportului.

- Advertisement -

Potrivit sursei citate, mai multe companii aeriene au anunţat deja că îşi suspendă zborurile către mai multe destinaţii, pe durate determinate.

Lista companiilor aeriene care au anunţat zboruri suspendate de pe Aeroportul Internaţional din Sibiu se poate consulta la adresa: https://www.sibiuairport.ro/ro/info/opera%C8%9Biuni-aeriene-suspendate-temporar/.

O parte din salariaţii aeroportului sibian au intrat de luni în şomaj tehnic, din cauza restrângerii activităţii.

Astfel, pe perioada în care companiile aeriene operează în continuare curse regulate pe Aeroportul Internaţional Sibiu un număr de 54 salariaţi vor intra în şomaj tehnic cel puţin pe perioada menţinerii stării de urgenţă. În momentul suspendării tuturor curselor comerciale regulate pe Aeroportul Internaţional Sibiu numărul de salariaţi care vor beneficia de şomaj tehnic va fi de 71. Menţionăm faptul că la acest moment Aeroportul Internaţional Sibiu are un număr de 115 salariaţi, iar măsura anterior menţionată va intra în vigoare începând cu data de 23.03.2020“, se arată într-un comunicat de presă al Aeroportului Internaţional Sibiu, remis joi.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: