8.1 C
London
Wednesday, December 1, 2021
8.1 C
London
Wednesday, December 1, 2021

David Cameron ia masuri drastice pentru cei ce abuzează de sistemul britanic

Isteria iscata in jurul masurilor draconice pe care vrea sa le ia Guvernul englez este una exagerata

Prima masura utopica a lui Cameron este aceea de asista orice ajutor social pe o perioada de 4 ani viitorilor poftitori de lire sterline sau a cersatorilor, care preferaajutoarele sociale in detrimentul muncii. Masura este utopica, deoarece in Conventia Drepturilor Omului se precizeaza, ca, ajutoarele sociale trebuiesc sistate in urma unor anchete sociale ample, care sa analizeze fiecare caz pus in discutie. Deci, Cameron are nevoie de vreo cativa ani pentru a realiza acest deziderat.

A doua masura utopica si cu efect de bumerang, este aceea de a identifica persoanele care presteaza servicii la negru. In prezent, in Marea Britanie lucreaza peste 450.000 de imigranti fara acte in regula. In privinta romanilor, acestia ar depasi 10.000 . Pentru a identifica toate aceste categorii pe etnii si dupa profesiilerespective, statul englez are nevoie de un efort bugetar de cateva sute de mii de lire sterline. In plus, angajatorii englezi trebuiesc trasi la raspundere, odata identificata locatia si firma care a acceptat munca la negru. Amenzile pe care statul englez ar fi obligat sa le opereze, ar descuraja angajatorii si ar duce la falimentarea increderii fortei de munca autohtone.

- Advertisement -

Muncitorii englezi care lucreaza la randul lor la negru in Regat si in alte tari vor avea parte de acelasi regim discriminatoriu din partea statelor UE, a avertizat France Press. Deci, romanii nostri trebuie sa stea linistiti deocamdata, fiindca David Cameron, nu face decat sa promoveze un extremism similar cu cel al nazistilor.

Cetatenii de etnie roma din Romania au ajuns si ei in Londra si alte orasele limitrofe, facand de tot rasul pe romanul harnic indiferent de locul sau de munca. Premierul englez David Cameron a hotarat in pripa sa ia masuri drastice, pe alocuri draconice cu care crede ca va starpi imigrantii care eclipseaza economia engleza.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook sau urmati-ne pe Twitter.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: