15.6 C
London
Sunday, June 26, 2022
15.6 C
London
Sunday, June 26, 2022

Danemarca: Sperăm să permită miilor de fani danezi să călătorească în Marea Britanie

Kasper Hjulmand, selecționerul Danemarcei, s-a arătat deranjat de restricțiile de intrare în Marea Britanie impuse de englezi și a avut un mesaj pentru primul ministru Boris Johnson.

„Sper ca Boris Johnson să se trezească și să permită miilor de fani danezi să călătorească în Marea Britanie”, a spus selecționerul Hjulmand, potrivit Marca.

În acest moment, cei care vin din Danemarca în Marea Britanie trebuie să stea 10 zile în carantină.

- Advertisement -

Astfel, la semifinală, danezii vor avea parte de un număr mic de fani, putând veni la meci doar danezii care locuiesc în Regatul Unit. De partea cealaltă, Anglia va putea conta pe sprijinul a aproape 60.000 de fani.

  • Danemarca merge în semifinala de pe 7 iulie, de la Londra. Adversară îi va fi Anglia.
  • Cealaltă semifinală de la Euro 2020 este Italia – Spania, programată pe 6 iulie, la Londra.

Danezii joacă excelent la EURO 2020 și sunt în a treia semifinală de Euro din istorie. În 1984 a fost oprită în penultimul act de Spania, după loviturile de departajare. În 1992, nordicii au mers până la capăt și au cucerit trofeul.

Selecționerul Kasper Hjulmand și jucătorii săi mă impresionează și fac niște lucruri extraordinare. Dumnezeule, ce performanță din partea acestei echipe. Când te gândești că în urmă cu două săptămâni acești jucători și-au văzut un coechipier suferind un stop cardiac pe teren…să ajungi în semifinale și să joci atât de bine. 

Sunt foarte, foarte mândru. Este foarte emoționant. Nu voi spune că este neașteptat pentru că întotdeauna am știut că echipa aceasta este foarte bună, dar aveau nevoie să aibă rezultate, să câștige, și au făcut-o. 

Defensiva daneză, Dumnezeule, cât de bună a fost! Sunt foarte mândru să fiu danez în acest moment. Sunt foarte fericit. Suntem în semifinale și este minunat”, a afirmat Peter Schmeichel, citat de Qlur.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: