10.9 C
London
Saturday, January 29, 2022
10.9 C
London
Saturday, January 29, 2022

Dan Helciug a pășit promițător pe scena X Factor în Marea Britanie

Dan Helciug a pășit promițător pe scena  “X Factor” în Marea Britanie.  Prezenţă deosebită pe scena concursului a făcut ravagii în rândul juraților britanici.

Dan a mărturisit că această năstrușnică idee i-a venit la un pahar cu vin fiert:  “De ce X-Factor UK? Stând în ianuarie, anul acesta, la un pahar de vin fiert, mi-a venit o idee năstruşnică: Hai să fac un documentar despre cum ar fi să particip la un concurs internaţional gen X-Factor sau The Voice UK. Am aplicat online şi în luna mai mi-a venit confirmarea!

Împreună cu fostul meu coleg de facultate, actorul Ionuţ Negrişanu (director adjunct la Teatrul Muzical Nae Leonard din Galaţi), care a primit şi el confirmarea de concurent, am anunturiuk.com Dan-Helciug-a-pășit-promițător-pe-scena-X-Factor-în-Marea-Britanie-congratszburat la Londra. Audiţiile le-am dat pe Wembley Arena şi am trecut cu succes de trei etape, cântând piesa celor de la Queen, “Don’t stop me now”.

- Advertisement -

Sunt încă în concurs, urmează să primesc confirmarea pentru etapa următoare. Experienţa a fost unică pentru mine. Am intrat în contact cu producători muzicali de excepţie şi am realizat ce diferenţe sunt între X-Factor UK şi X-Factor România”.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceevzmonden

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: