2.7 C
London
Tuesday, January 25, 2022
2.7 C
London
Tuesday, January 25, 2022

Daily Mail recunoaste ca nu a spus adevarul

[quote_box_center]Daily Mail, unul dintre ziarele care au declansat isteria mediatica de la sfarsitul anului trecut privind invazia muncitorilor romani care vor veni dupa retragerea restrictiilor pe piata muncii, recunoaste ca nu a spus adevarul.[/quote_box_center]

Cotidianul britanic a publicat, intr-o rubrica special destinata scuzelor si retractarilor din editia electronica, intitulata “Clarificari si corectii“, un articol in care vorbeste de informatiile gresite pe care le-ar fi primit si pe care le-ar fi raspandit ulterior.

[pull_quote_center]Un articol aparut pe 31 decembrie a fost scris pe baza informatiilor furnizate de agentii locale de turism potrivit carora avioanele si autocarele din Romania si Bulgaria cu directia Londra sunt ocupate aproape total, in luna ianuarie 2014, in ciuda faptului ca o companie aeriana isi dublase numarul curselor[/pull_quote_center], arata Daily Mail.

- Advertisement -

Jurnalistii britanici afirmasera ca romanii si bulgarii au ocupat toate cursele in luna ianuarie, semne ale unui exod masiv al fortei de munca. Publicului i s-a indus si senzatia ca imigrantii romani vor sa ceara beneficii sociale din partea statului britanic.

[pull_quote_center]De la aparitia articolului, ne-am dat seama ca existau locuri suficiente pe cursele aeriene si de autocare dinspre Bucuresti si Sofia in tot acel timp. Ne bucurau sa spunem ca anumite curse suplimentare au existat si inainte de 1 ianuarie[/pull_quote_center], spun jurnalistii britanici.

- Advertisement -
Sourceziare

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: