21.8 C
London
Monday, June 20, 2022
21.8 C
London
Monday, June 20, 2022

Dacia anunță propriul program “Rabla” în Marea Britanie

Dacia va oferi o reducere de până la 1.000 de lire sterline în Marea Britanie la achiziționarea unui Duster pentru clienții care renunță la mașini echipate cu motoare care respectă cel mult norma de poluare Euro 4.

Aproape toți constructorii auto au anunțat începând din luna septembrie o serie de programe de tip “Rabla” în Marea Britanie pentru a convinge clienții să renunțe la mașinile poluante echipate cu motoare care respectă cel mult norma Euro 4.

Dacia nu face excepție de la această regulă și a dezvăluit de asemenea la sfârșitul săptămânii trecute detaliile acestui program, care se va aplica doar în cazul modelului Duster.

- Advertisement -

Astfel, constructorul român va oferi un bonus de până la 1.000 de lire sterline pentru cei care renunță la mașini cu motoare cle mult Euro 4 înregistrate până în 31 decembrie 2009 și care au fost în posesia actualului proprietar timp de cel puțin 90 de zile.

Bonusul de 1.000 de lire sterline este valabil pentru echipările Laureate, Prestige și SE Summit, în timp ce pentru echiparea Ambiance bonusul acordat este de 500 de lire sterine.

Oferta propusă de Dacia nu este valabilă și pentru cea mai accesibilă echipare, Access.

Deși Dacia a lansat noua generație Duster la Salonul Auto de la Frankfurt, oferta din Marea Britanie se aplică doar pentru prima generație Duster.

Expicatia este că programul anunțat de Dacia este valabil până în 31 decembrie, în timp ce noua generație va fi disponibilă la vânzări anul viitor.

Dacia menționează că oferta este disponibilă inclusiv pentru achiziționarea unui Duster prin diverse programe de finanțare, caz în care bonusul poate ajunge până la 1.250 de lire sterline .

În Marea Britanie, costul unui Duster începe de la 9.495 de lire sterline, iar modelul are printre cele mai mici costuri de întreținere din acest stat, potrivit unor studii realizate de compania Cap Hpi.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: