10.9 C
London
Saturday, January 29, 2022
10.9 C
London
Saturday, January 29, 2022

Cursă aeriană Mubai-Londra perturbată de un şobolan

Un avion care efectua cursa de la Mumbai la Londra a fost nevoit să revină la bază la jumătatea zborului după ce un şobolan a fost reperat la bord, informează agenţia de presă DPA.

Cursa aeriană AI-131 a companiei Air India se afla deasupra Teheranului atunci când un pasager a văzut o rozătoare alergând în jurul cabinei, a informat joi cotidianul ‘Times of India‘.

Pilotul a întrerupt cursa spre Londra şi a întors avionul înapoi la Mumbai ca “măsură de precauţie” în cazul în care şobolanul ar fi putut roade vreun cablu electric sau de control al aeronavei.

- Advertisement -

Prezenţa rozătoarei de la bord este în curs de investigare. Avionul este deratizat“, a declarat un oficial al companiei aeriene care a solicitat anonimatul.

Cei 256 de pasageri ai zborului de miercuri şi-au continuat călătoria mai târziu, cu un alt avion.

Ocazional a mai fost semnalată prezenţa unor şobolani pe cursele aeriene, cel mai frecvent ei pătrunzând în aeronave odată cu livrările de alimente ale serviciilor de catering.

Într-un alt incident, survenit miercuri, un câine vagabond a forţat un zbor spre Dubai al companiei Air India să abandoneze decolarea din oraşul Amritsar, din nordul ţării, a informat agenţia de ştiri IANS.

Avionul a decolat spre destinaţie aproape trei ore mai târziu, după ce autorităţile aeroportuare s-au asigurat că nu mai există alte animale în apropierea pistei, mai notează DPA.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourcejurnal

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: