2.7 C
London
Tuesday, January 25, 2022
2.7 C
London
Tuesday, January 25, 2022

Cum vor arăta noile garnituri de metrou din Londra

[quote_box_center]Autoritățile londoneze au dezvăluit designul noilor garnituri de metrou, care vor circula în capitala Marii Britanii peste opt ani, potrivit Business Insider.[/quote_box_center]

Noul model de metrou a fost realizat de compania PriestManGoode, din Londra, și va avea uși duble mai mari, Wi-Fi și air condiționat, pentru prima dată în cazul garniturilor care circulă prin subteran.

- Advertisement -

De asemenea, noile metrouri nu vor mai cuprinde vagoane separate, iar pasagerii se vor putea plimba dintr-o parte în alta a trenului. Vor fi amplasate și ecrane mari, pe care vor rula informații în timp real despre circulația metroului.

[pull_quote_center]Contractul privind producerea acestor garnituri va fi atribuit în 2016, iar garniturile vor intra în circulație șase ani mai târziu, pe anumite tronsoane: Piccadilly, Central, Bakerloo și Waterloo&City.[/pull_quote_center]

Potrivit CNet.com, în cursa pentru atribuirea contractului s-au înscris Alstom, Siemens, Hitachi, CAF și Bombardier.

Denumite “New Tube for London“, noile garnituri au usi duble si mai late, Wi Fi si aer conditionat.
Pentru prima data nu mai sunt garnituri diferite, ci un singur tren care le permite pasagerilor sa mearga de la un capat la altul.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: