18.9 C
London
Saturday, July 2, 2022
18.9 C
London
Saturday, July 2, 2022

Cum sa-ți faci proof address atunci cand proprietarul casei unde stai nu îți dă

Ce înseamnă a fi în dificultate de a vă face GP (general practitioner), dar nu aveți proof address?

Că sunteți cu familia, ori ca sunteți singur, mergeți frumos și căutați pe Google orice Mission (care este cantină a săracilor emigranți sau nu fără case), vă înregistrați cu buletinul acolo și le spuneți istoricul vostru cum ați ajuns în Anglia și ce faceți mai exact în stadiul actual.

E imposibil să nu vă ajute dacă le vorbiți frumos și le explicați faptul că nu vă dă proprietarul casei unde stați un bill (factură de utilități) pentru a intra în legalitate pe teritoriul UK.

- Advertisement -

Inregistrarea la aceste cantine vă dă dreptul, așa cum am mai spus într-o discuție anterioară, de a vă face GP, cont la bancă, carnet auto cu adresa la care v-ați înregistrat, până vă puneți la punct cu actele și statutul de rezidențiat în UK.

Mission-urile sunt cele mai sigure adrese pentru poștă în Anglia.

Din păcate rămâne o problemă spinoasă pentru români și bulgari referitor la statutul actelor acestora în UK pentru că primăria (council) și alte instituții ale statului nu înțeleg faptul că legea o fi egală pentru toți, nu însă și drepturile.

De câte ori emigranții est europeni s-au lovit de legile UK, au avut problema cu integrarea în sistem pentru că funcționarii publici fie din rea voință sau necunostinta de cauză, continuă să pună piedici și să nu spună cum e legea în UK.

Din această cauză emigranții sunt nevoiți să cerceteze legile în continuă schimbare pentru a li se acorda niște drepturi pe bună dreptate.

Material făcut de Oliver Armand SuperBlackbird

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: