12 C
London
Saturday, November 6, 2021
12 C
London
Saturday, November 6, 2021

Cum poti trimite bani acasă mai ieftin si mai rapid din Marea Britanie

Când trimite bani din străinătate în România, oricine vrea ca familia să-i primească în sigurantă, rapid si fără ca asta să coste mai mult decât face.

Nimeni nu vrea să fie nevoit să apeleze la comisioane mari ca banii să ajungă la destinatie repede.
De luna trecută, românii plecati la muncă în străinătate pot beneficia de serviciile TransferGo. Cu această companie banii ajung în România, direct în lei, cu costuri minime direct în contul bancar al familiei sau prietenilor.

Indiferent de suma transferată, se plăteste doar o taxă fixă de 0.99 lire sterline sau 0.99 euro (depinzând de tara de origine a transferului) si banii ajung la destinatie în ziua următoare, fără planuri făcute din timp si fără stres. Mai mult, cursul valutar e foarte apropiat de cursul BNR, deci nu se mai pierd bani din cauza cursului de schimb nefavorabil.

- Advertisement -

Serviciul a fost creat chiar de oameni care au fost în situatia de a trimite bani în diverse tărișsi care erau nemultumiti de serviciile existente pe piată. De aceea, si-au propus să schimbe lucrurileșsi să ofere un serviciu mai bun care să transfere bani dintr-un cont bancar dintr-o tară în orice cont bancar în altă tară. TransferGo s-a născut pentru ca alte persoane care trimit bani în alte tări să aibă parte de costuri reduse, atentie maximă din partea departamentului de relatii cu clientii si ca banii să ajungă ziua următoare în zilele lucrătoare.

TransferGo – “De departe, cei mai buni!”

La început am fost putin neîncrezător, am făcut un transfer de 50 lire si totul a fost repede si sigur. Apoi am mai făcut două transferuri de sume mai mari si totul a decurs OK. Asta este Serviciul pe care îl voi folosi pentru toate transferurile mele de lire în România!” spune Constantin pe Trustpilot.co.uk, care lucrează în Anglia de mai multi ani si trimite frecvent bani familiei rămase în tară.

Cu TransferGo banii sunt transmişi în următoarea zi lucrătoare direct în orice cont bancar de la orice bancă din România, iar cât ai văzut pe ecran, atât plătesti. Este garantată atât livrarea banilor în 24 de ore în zilele lucrătoare, cât si suma pe care o primeste destinatarul indiferent de fluctuatiile de curs de schimb.

Cum se foloseste TransferGo

Înregistrarea pe TransferGO.ro este gratuită si durează doar câteva secunde. După aceea, se completează datele pentru profil si se creează o tranzactie nouă. Apoi se completează detaliile destinatarului si se face transferul de bani din contul bancar personal în contul bancar TransferGo din aceeasi tară. TransferGo trimite apoi o notificare când banii au ajuns la destinatar.

Confidentialitatea datelor este în sigurantă cu TransferGo. Datele sunt protejate de către autoritătile britanice si serviciile pe care le oferă TransferGo sunt reglementate de Financial Conduct Authority (FCA) sub Payment Service Regulations 2009 pentru furnizarea de servicii de plată.

TransferGo si-a propus să devină serviciul de de transfer de bani preferat de românii care trimit bani celor dragi de acasă.

Românii trebuie doar să acceseze TransferGo.ro și să își creeze cont în limba română, iar totul se desfășoară apoi foarte simplu și în siguranță.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: