2.7 C
London
Tuesday, January 25, 2022
2.7 C
London
Tuesday, January 25, 2022

Cum poți să vizitezi Londra din fața calculatorului!

[quote_box_center]Londra, cel mai vizitat oras din lume in acest an, poate fi vizitata in cele mai mici detalii si din fata calculatorului, dupa ce Google a realizat cartografierea 3D a intregului oras.[/quote_box_center]

Astfel, Londra a devenit a cincea destinatie din Marea Britanie, dupa Birmingham, Leeds, Reading si Stoke-on-Trent, care a fost recreata 3D. Google a reusit sa recreeze 3D peisajele si terenurile din Londra, cu ajutorul imaginilor aeriene, cu o vizualizare la 45 de grade. Astfel, toate cladirile, si nu doar cele mai cunoscute din Londra, pot oferi o imagine precisa si realista a orasului.

- Advertisement -

Imaginile 3D apar atunci cand utilizatorii “exploreaza” Londra pe Google Maps sau Google Earth. Odata ce cladirile 3D apar pe ecran, utilizatorii pot mari sau pot intoarce imaginea, astfel incat sa-si faca o imagine completa despre zona respectiva, potrivit.

[pull_quote_center]Un tur al cladirilor 3D este disponibil pe blogul Google Earth. Astfel, puncte de atractie importante din Londra, precum Palatul Parlamentului, cladirea The Shard si Tower Bridge, pot fi admirate acum fara a vizita propriu-zis capitala Marii Britanii.[/pull_quote_center]

Potrivit unui raport MasterCard Global Destination Cities Index. Londra este in acest an cel mai vizitat oras din lume. Capitala britanica asteapta sa fie admirata de 18,69 milioane de turisti straini, in crestere cu 8% fata de anul trecut, care vor cheltui 19,3 miliarde de dolari.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: