13 C
London
Wednesday, November 10, 2021
13 C
London
Wednesday, November 10, 2021

Cum poti deveni translator autorizat în Marea Britanie?

Vrei să fii translator în Marea Britanie? Informațiile din link-ul de mai jos pe categorii vă vor lămuri repede ce trebuie să faceți.Nationalcareersservice.

Pentru a fi translator în poliția metropolitană UK, în link-ul de mai jos aveți toate informațiile necesare. ciol.org.uk

Ce trebuie să știți și este foarte important de reținut, chiar dacă este facultativ acest lucru.

Pentru a fi “the best” in cariera de translator în poliția UK, trebuie să știți programele “National Automated Fingerprint Identification System (NAFIS)”, care este unul din softurile folosite de poliție la căutarea și identificarea infractorilor pe bază de amprente.

- Advertisement -

Poliția din UK mai folosește și softul “NEC’s NeoFace” de recunoaștere a figurii oamenilor în caz de probleme. De asemenea, trebuie să știți că în Uniunea Europeană este programul de căutare și identificare a infractorilor numit “SIS Schengen” care nu este în acord cu softul englez “NAFIS“, însă poliția din regat folosește limitat și “SIS Schengen“. Mai multe informații referitor la acest aspect, aici.

Majoritatea în poliția UK nu știu despre ce este vorba cu aceste softuri ci numai cei care lucrează în așa ceva cunosc.

Programul Interpol care este în link-ul de mai jos este foarte important să îl cunoașteți pentru dvs.Interpol

De ce aceste lucruri?

Pentru că prin cunoștințele dvs puteți face parte chiar din investigații de tot felul și este foarte bine dacă sunteți în legătură directă cu ambasada României la Londra.

Puteți participa și la îmbunătățirea serviciilor de poliție UK prin cunoștințe de tehnici de calcul și diferite gadgeturi sau dispozitive pe care le folosesc infractorii, însă numai dacă aveți o intrare buna cu privire la institutia la care ați promovat.

Chiar dacă nu mulți vor îmbrățișa aceste informații, este bine de știut că a fi numai translator în Marea Britanie cu diplomă la mână, este o meserie destul de bănoasă.

Remunerațiile în bani practicate pentru a fi translator în UK, link aici.

Material făcut de Oliver Armand Superblackbird

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: