13.2 C
London
Wednesday, November 10, 2021
13.2 C
London
Wednesday, November 10, 2021

Cum e tratata o romanca care lucreaza 12 ore pe zi in Spitalfields market (video)

Asta este un fragment dintr-un documentar BBC (canalul 4) care ruleaza chiar acum pe iplayer si se numeste The London Markets, The Fruit and Veg Market: Inside New Spitalfields.

Cum e tratata fata asta care nu are alta vina decat ca incearca sa supravietuiasca in Londra lucrand 12 ore pe zi in Spitalfields. Toata zoaia umana de la Est de Romania crede ca-si poate permite sa trateze femeile in general si romancele in special ca pe niste animale de povara, si lucrul asta e filmat de BBC si prezentat ca pe un… stat de fapt!

In acelasi timp maculatura colorata englezeasca, precum Daily Express si Telegraph, deplange aproape zilnic soarta nemtoaicelor “violate” de acelasi gen de indivizi, la Koln.

- Advertisement -

Asadar daca esti nascut mai in vest, in Germania de exemplu, atunci ai statutul de fiinta umana si e inacceptabil ca un imigrant din Kurdistan sa-ti bage mana pe fusta pe strada dar daca esti din Romania e okay sa-ti puna mana pe buci toti jegosii colorati si sa fluiere dupa tine si sa-ti spuna “pussy”, nu? Asta pentru ca esti considerata o fiinta inferioara pentru ca esti din Romania, sau cum?

Aparent, da.

Oare ce parere or avea familia, prietenii din Romania, rudele si cunoscutii fetei asteia, care probabil ca e de la tara si probabil ca are inca in Romania o retea familiala si sociala in care a crescut, asa ca majoritatea romanilor? Oare cand se strang de Pasti si de Craciun in familie, oamenii aia, societatea de unde provine romanca noastra, ce discuta ei despre fata asta? Oare o lauda ca ce bine ii merge la Londra ca ce slujba buna are?

In acelasi timp cum e posibil ca Merkel si sleahta ei de masoni occidentali sa impuna cu forta ca Romania sa accepta imigranti ca cei din imagini? Cu ce drept?

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourcepardaf

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: