4.7 C
London
Sunday, January 23, 2022
4.7 C
London
Sunday, January 23, 2022

Cum a scapat o pensionara din Marea Britanie de trei hoti romani

Trei hoti romani au incercat sa o jefuiasca o pensionara de 77 de ani din Marea Britanie, insa nu le-a fost atat de usor precum credeau.

Cei trei barbati au vrut sa ii fure lui Winifred Pell 200 de lire sterline, in fata unei banci din orasul Bromborough, Wirral. Insa batrana a ripostat. A reusit sa il prinda pe unul dintre hoti si l-a dat cu capul de bancomat,de trei ori.

Hotii de origine romana, Piper Dumitru (18 ani), Florin Geblescu (18 ani) si Felix Stoica
anunturiuk.com Cum-a-scapat-o-pensionara-din-Marea-Britanie-de-trei-hoti-romani (19 ani) – care locuiesc in Manchester -, au ajuns la inchisoare dupa ce au pledat vinovati, arata Liverpoolecho.

- Advertisement -

Procurorul care s-a ocupat de acest caz, William Beardmore, le-a spus judecatorilor de la Tribunalul Liverpool Crown ca romanii au condus pana in localitatea respectiva in cautare de “tinte usoare“.

Asa au observat-o pe pensionara. In fata bancomatului, unul dintre hoti a apasat pe butonul de retragere a 200 de lire sterline, iar atunci femeia si-a dat seama ca este jefuita.

L-a apucat pe al doilea barbat de guler si l-a dat cu capul de bancomat de trei ori, incercand sa il opreasca“, a aratat procurorul.

Suspectii au fugit de la fata locului, insa au fost urmariti si prinsi de politisti, care ulterior au stabilit ca Stoica a fost cel dat cu capul de ATM. Acesta fusese condamnat de mai multe ori in trecut pentru furt, in timp ce ceilalti doi aveau cazierul curat.

Judecatorii l-au condamnat pe Stoica la doi ani de inchisoare intr-un centru de detentie juvenila, in timp ce Geblescu a primit 18 luni, iar Dumitru opt luni.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: