3.1 C
London
Wednesday, January 26, 2022
3.1 C
London
Wednesday, January 26, 2022

Culorile solidaritatii au făcut înconjurul lumii (photos)

In aceste zile, probabil toti ne-am dori sa traim intr-o lume mai buna. Nu poti sa ramai indifferent dupa toate cele intamplate.

Intreaga lume occidental trece inca prin momente tensionat, asteptand mii de raspunsuri.

Daca in urma cu doua saptamani intreaga lume s-a cutremurat din cauza incendiului de la Colectiv, la fix 2 saptamani o noua tragedie a indoliat intreaga planeta.

- Advertisement -

In acest weekend tari din toate colturile lumii s-au aratat solidare cu victimele atentatelor teroriste de la Paris. Conform ultimelor date publicate pe adevarul.ro, 129 de persoane si-au pierdut viata, iar alte 352 au fost ranite. Daca Turnul Eiffel a ramas in intuneric vineri noaptea, in semn de doliu, cladiri importante din toata lumea, au fost iluminate in culorile drapelului Frantei: albastru, alb si rosu.

Statuia lui Iisus din Rio de Janeiro (Brazilia), Casa Alba, World Trade Center (SUA), turnul CN din Toronto (Canada), cladirea operei dn Sydney (Australia), sunt doar cateva dintre monumentele imbracate in culorile drapelului francez. In Bucuresti au fost iluminate Hotelul Sheraton, dar si Palatul Parlamentului.

Cel mai luminat oras din lume a fost Londra. Punctele turistice cele mai importante ale capitalei, National Gallery, Trafalgar Square, dar si podul Londrei, au purtat culorile solidaritatii. Nu ne ramane decat sa ne rugam pentru sufletele victimelor, dar si pentru o lume mai buna.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceangliamea

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: