10.4 C
London
Saturday, November 20, 2021
10.4 C
London
Saturday, November 20, 2021

Cristina Ghivnici, designerul din Londra care face haine cu motive etno româneşti

Cristina Ghivnici este o româncă ce a plecat după terminarea liceului, în 2004, în Polonia pentru a studia.

Ea s-a stabilit în Londra, unde are o afacere de succes: design vestimentar. Hainele sale sunt unice: modernul este îmbinat cu motivele etno româneşti.

Prima creaţie a vândut-o în Japonia, iar apoi a început aventura. Aşa promovează România între străini şi nu doar în Marea Britanie, ci peste tot în lume, pentru că hainele create de ea ajung şi peste Ocean.

Din 2010, de când am ajuns în Londra, şi până în momentul de faţă, lucrez la aceeaşi firmă care se ocupă de design, producţie şi instalaţii de reclame. Din 2014 am decis să îmi încerc norocul sau, mai bine zis, să îmi urmez un vis. Şi atunci am început cu firma cu designul vestimentar. A fost un impuls. Am decis să merg să cumpăr materiale, am încercat să găsesc o croitoreasă, pentru că trebuia să găsesc pe cineva cu care să colaborez, care să îmi înţeleagă ideile. Şi aşa a început totul

- Advertisement -

Apoi nu mi-a venit nici mie să cred, s-a produs totul foarte rapid. S-a dovedit căa fost nevoie doar de acea decizie şi acea mare dorinţă de a face ceva.anunturiuk.com Cristina-Ghivnici,-designer-român-stabilit-în-Londra,-alături-de-modelele-care-îi-poartă-creaţiile Vestimentaţia este inspirată din motivele florale bucovinene. De ce? Pentru că sunt din Bucovina şi iubesc asta. Vreau să arăt că se poate îmbina tradiţionalul cu modernul şi poate ieşi foarte frumos. Sunt extrem de fericită că, deşi am câteva luni de când fac asta, le poartă oameni din Spania, Suedia, chiar şi din State. Sunt mulţumită că duc tradiţia cumva atât de departe”, mai spune românca.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourcedigi24

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: