3.4 C
London
Wednesday, November 24, 2021
3.4 C
London
Wednesday, November 24, 2021

Cristina Bâtlan vinde pantofi făcuţi la Huşi (Vaslui), în Paris, Londra sau New York

[quote_box_center]Cristina Bâtlan, cunoscută şi drept „doamna Musette”, este unul dintre puţinii antreprenori români din domeniul încălţămintei care a reuşit să vândă în New York sau Paris pantofii făcuţi la Huşi (Vaslui)[/quote_box_center]

Avea 18 ani si era studentă la Facultatea de Drept când a decis să îşi deschidă propria companie. Nu lucrase niciodata înainte, iar deschiderea propriei afaceri a făcut să devină şi să rămână de atunci până în prezent propria ei şefa. Între timp a hotărât să abandoneze studiile universitare pentru a-şi concentra atenţia asupra companiei care astăzi este prezentă in capitale ale modei precum Milano, New York, Paris şi în curând la Londra şi München şi care a avut anul trecut venituri de 10,7 milioane de euro.

- Advertisement -

[pull_quote_center]Producătorul, care deţine în România două fabrici, a terminat anul trecut cu afaceri de 47 mil. lei (10,7 mil. euro), în creştere cu 22% faţă de anul trecut şi duble faţă de 2008, ultimul an de boom economic[/pull_quote_center]

Pentru 2014 compania şi-a bugetat un avans similar al businessului. Preţul unei perechi de pantofi de la Musette costă în medie 500 de lei (110 euro).

Compania deţine în prezent 28 de magazine dintre care 19 pe piaţa locală, iar restul în afara ţării, respectiv în Israel (2), Bulgaria (2), Mongolia (1), Liban (1), Franţa (1), Austria (1) şi SUA (1 – în curs de relocare) şi va deschide magazine în Londra şi Berlin sau München.

- Advertisement -
Sourcezf

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: