12.5 C
London
Saturday, November 6, 2021
12.5 C
London
Saturday, November 6, 2021

Creștere importantă a salariilor în Marea Britanie

Guvernul Marii Britanii a anunțat creșteri salariale importante. Salariile vor fi majorate cu până la 9,50 lire pe oră, în următoarea periadă, cu scopul de a ajuta familiile din Regatul Unit să treacă peste criza provocată de pandemie.

Angajatorii trebuie să se înscrie în programul pe care guvernul britanic l-a creat pentru majorarea salariilor.

- Advertisement -

Așadar, majorarea care va fi primită de către angajați va fi oferită pe perioada pandemiei de către guvern, din fondurile trezoriei britanice.

Peste 800 de angajatori s-au înscris la acest program de la începutul lockdown-ului, inclusiv Tate și Lyle, Network Rail, Capital One și All England Lawn Tennis Club.

Aceștia s-au alăturat unei rețele de aproape 7.000 de angajatori din Marea Britanie care plătesc deja acest salariu recomandat pentru a se asigura că toți angajații câștigă un salariu care să corespundă costului real al vieții și să acopere nevoile zilnice.

Această nouă regulă a guvernului de majorare a salariilor se aplică și pentru angajații care au lucrat pe perioada pandemiei.

Guvernul spune că aceste avantaje trebuie oferite angajaților din linia întâi, inclusiv persoanelor care lucrează pe șantiere, în case de îngrijire etc.

Guvernul britanic a crescut nivelul salariului minim național pentru a ajuta și muncitorii din sectorul privat să obțină un venit mai mare pentru a se descurca după criza provocată de pandemia de coronavirus.

Asistenții medicali nu sunt incluși în acest program deoarece au negociat o tranzacție separată pe trei ani în 2018.

Schema de sprijin pentru venitul pe cont propriu (SEISS) va fi mărită, cea de-a treia subvenție acoperind noiembrie-ianuarie calculată la 80% din profiturile medii din tranzacționare, până la maximum 7.500 GBP.

Dar bonusul de păstrare a locurilor de muncă de 1.000 de lire sterline pentru persoanele care își păstrează angajații până anul viitor va fi abandonat deocamdată.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: