13.7 C
London
Thursday, December 30, 2021
13.7 C
London
Thursday, December 30, 2021

Credeţi că UE este rea acum? Aşteptaţi să se alăture Albania

Jurnaliştii britanici au publicat recent o analiză a situaţiilor care presează Marea Britanie să ia o decizie: imigranţii ce provin din spaţiul Uniunii Europene, rămânerea sau ieşirea din UE.

Scenariul în urma căruia Albania ar urma să fie acceptată în Uniunea Europeană, alături de Macedonia, Muntenegru, Serbia si Turcia, creează preocupare în Marea Britanie.

Jurnaliştii arată că autorităţile de peste Canalul Mânecii trimit, în fiecare săptămână, omologilor din UE, 350 de milioane de lire sterline, bani proveniţi din “taxele britanicilor” şi care sunt direcţionaţi către ţările menţionate mai sus.

- Advertisement -

Analiza avansează ipoteza conform căreia, odată cu acceptarea celor cinci state în UE, 88 de milioane de persoane, “din cele mai sărace ţări“, ar putea deveni eligibile pentru National Health System (NHS), sistemul care permite accesul gratuit la servicii medicale pentru cei care desfăşoară activităţi pe teritoriul Marii Britanii.

Plătim pentru a da celor din Albania şi Muntenegru acces la serviciile publice britanice. Singura cale prin care putem fi siguri că prevenim un viitor acord al guvernului în legătură cu “Opţiunea Albania”, şi prin care putem stopa alte milioane la graniţele noastre, este să recăpătăm controlul şi să ieşim din Uniunea Europeană. Dacă vom vota asta pe 23 iunie, putem prelua controlul asupra banilor pe care îi dăm la Bruxelles şi putem decide cine poate veni în ţara noastră”, se mai arată în articolul jurnaliştilor de la Daily Mail.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceevz

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: