15.6 C
London
Tuesday, June 22, 2021
15.6 C
London
Tuesday, June 22, 2021

Coronvirus amână meciul de box dintre britanicul Anthony Joshua şi bulgarul Kubrat Pulev

Meciul de box dintre britanicul Anthony Joshua şi bulgarul Kubrat Pulev, programat pentru data de 20 iunie, la Londra, a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat promotorul Matchroom Boxing, potrivit Agerpres.

Boxerul britanic urma să îşi pună în joc centurile de campion mondial al greilor în versiunile WBA, IBF, WBO şi IBO.

- Advertisement -

O nouă dată de disputare a meciului este în prezent în analiză. Continuăm să sperăm că vom putea avea confruntarea, aşa cum am anunţat, pe stadionul echipei londoneze Tottenham Hotspur”, menţionează Matchroom Boxing.

Săptămâna trecută, challenger-ul Kubrat Pulev spunea că pentru el nu ar fi nicio problemă dacă ar boxa cu campionul britanic la categoria grea Anthony Joshua într-o partidă care ar avea loc fără spectatori.

Pulev (38 ani) menţionat că este gata să-l înfrunte pe Joshua oricând şi oriunde se va decide. “Sunt gata pentru 20 iunie, pentru 25 iulie, oricând se va decide. Nu este absolut nicio problemă dacă nu vor fi spectatori în sală, poţi să stai şi la TV şi să plăteşti ca să vezi meciul. Până la urmă este un meci pentru titlul de campion care trebuie să aibă loc”, a spus Pulev.

Lupta ar fi urmat să aibă loc după finalul sezonului de Premier League, dar întreruperea campionatului ar putea reprograma meciurile până în vară şi astfel stadionul de 62.000 locuri nu ar mai fi disponibil în iunie.

Joshua (30 ani) şi-a recuperat centurile de campion WBA, IBF şi WBO pe 7 decembrie, când l-a învins pe americanul Andy Ruiz, în cursul unei gale care s-a desfăşurat în Arabia Saudită.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: