15.4 C
London
Sunday, July 3, 2022
15.4 C
London
Sunday, July 3, 2022

Copiii unui român pot să primească alocație din Marea Britanie și dacă locuiesc în România

Copiii unui român pot să primească alocație din Marea Britanie și dacă locuiesc în România, a decis un judecător din Focșani. Cazul a fost prezentat într-un articol publicat în The Sun și a fost distribuit de peste 5000 de ori pe Facebook.

Potrivit tabloidului britanic, judecătorul român a decis că Mihaela Cornienco are dreptul să solicite alocația pentru cei doi copii ai săi chiar dacă nu au locuit niciodată în
Anglia.

Anunturi pentru romani in UK – Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit. http://anunturiuk.com/
- Advertisement -

Fostul soț, Bogdan, a lucrat ca inspector de igienă a cărnii în Leeds. Bărbatul de 45 de ani a început să ia alocația copiilor în urmă cu opt ani.

Chiar dacă între timp ce doi au divorțat, magistratul român a decis că Mihaela are în continuare dreptul la cei 150 de lire sterline pe lună.

Agenția Națională de Administrare Fiscală din Marea Britanie (HMRC) a confirmat că hotărârea este corectă.

Fostul meu soț a lucrat în Marea Britanie mai mult de opt ani, câștigând în jur de 1.500 de lire sterline pe lună, dar a demisionat de la vechiul său loc de muncă și acum nimeni nu știe unde este. Dar încă mai cred că el cere mai mult decât trimite acasă”, a mai spus românca.

Am primit câștig de cauză, dar încă nu sunt sigură că primesc toți banii pe care îi merit”, a declarat Mihaela care este profesoară în Focșani.

Articolul din The Sun a fost distribuit de peste 5000 de ori pe Facebook și a atras o serie de comentarii negative.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: