10.4 C
London
Thursday, April 14, 2022
10.4 C
London
Thursday, April 14, 2022

Cont Bancar Firma

[quote_box_center]Cont Bancar de Afaceri – Firma[/quote_box_center]

In acest moment in UK, conturile bancare pe firma sunt greu de deschis datorita numeroaselor criterii ce trebuiesc indeplinite.

- Advertisement -

Pentru deschiderea unui cont bancar in Marea Britanie cetatenii UE au nevoie doar de un pasaport si o dovada de domiciliu. Cu toate acestea, experienta ne arata ca deschiderea unui cont curent nu este asa de usor, intrucat banca cere dovezi ca persoana este angajata si primeste un venit in mod regulat. Pe de alta parte, este dificil sa gasesti un loc de munca fara sa ai un cont bancar. Prin urmare, cel mai bine ar fi sa te duci la o sucursala a bancii cu un act de identitate (si dovada de domiciliu, daca este posibil), si sa soliciti deschiderea unui cont curent (in engl. current account).

Documentele care dovedesc ca esti in cautarea unui loc de munca, de asemenea, pot sa te ajute sa deschizi un cont bancar, astfel cand te duci la o banca, ia cu tine si un curriculum vitae (CV). Daca la o sucursala vei primi un raspuns negativ, nu renunta si apeleaza la o alta sucursala. Desigur, pentru a deschide un cont bancar trebuie sa ai cel putin cunostinte minime de limba engleza sau trebuie sa apelezi la serviciile unui interpret.

In cazul in care banca nu este de acord cu deschiderea unui cont curent si emiterea unui card cu care poti sa efectuezi plati on-line, poti sa soliciti emiterea unui card de numerar (in engl. cash card account). Cu acest card nu poti sa efectuezi plati pentru bunuri, dar poti sa primesti banii si sa retragi banii de la ATM-uri. Dupa ceva timp, vei putea sa soliciti functionarului bancii sa-ti deschida un cont bancar mai bun.

Acte necesare pentru deschiderea Contului Bancar de Afaceri

  • Pasaport si C.I
  • Permis de conducere UK (optional)
  • Dovada de adresa in Marea Britanie
  • Documentele companiei, de ex. Certificatul Infiintarii

Contul bancar de afaceri va ofera urmatoarele avantaje:

  • Debit direct
  • Carnet de cecuri
  • Facilitati BACS
  • Card de debit pe companie
  • Plati autorizate prin telefon si internet

Activitea ca Self Employed – PFA precum si infintarea unei Compani Ltd in UK necesita deschiderea unui Cont Bancar de Afaceri

 

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: