8.9 C
London
Friday, December 3, 2021
8.9 C
London
Friday, December 3, 2021

Conditiile de neimaginat in care locuiau 26 de romani la Londra

26 de romani, inclusiv un bebelus, au fost gasiti intr-o locuinta cu trei dormitoare din apropierea stadionului olimpic din Londra.

Descoperirea a fost facut in urma unui raid. Liderul consiliului local Newham, sir Robin Wales, a precizat ca persoanele au fost gasite in conditii “dickensiene” si ca este inacceptabil ca oamenii sa traiasca intr-o stare atat de disperata, scrie Daily Mail, care publica si fotografii edificatoare.

Oficialul a aratat ca [pull_quote_center]multi lideri ai crimei organizate nu au nicio problema sa ingramadeasca cinci oameni intr-o camera. Chiar daca am fost gazde ale Olimpiadei din 2012, tot mai gasim oameni care traiesc in adaposturi improvizate[/pull_quote_center]

- Advertisement -

Locuinta a fost verificata de autoritati vinerea trecuta, dupa ce au primit plangeri cu privire la muzica data tare, animalele daunatoare si gunoiul din gradina proprietatii.

In casa locuiau 26 de romani, inclusiv patru familii si un bebelus. Sapte persoane dormeau intr-o pivnita fara ferestre si cu aerisirile blocate. Ceilalti erau ingramaditi in trei

anunturiuk.com The-back-garden-of-the-house,-which-was-also-in-disrepair
The back garden of the house

dormitoare. Oamenii din pivnita plateau doar 20 de lire sterline pe luna chirie, in vreme ce familiile plateau in jur de 180 de lire sterline pe luna.

Se crede ca proprietarul colecta cam 2.340 de lire sterline pe luna din chirie. El a fost avertizat prima oara in 2012, intrucat se considera ca proprietatea poate fi inchiriata unei singure familii, cu pana la sapte membri. Proprietarul risca sa fie anchetat penal.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceziare

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: