22.2 C
London
Tuesday, August 24, 2021
22.2 C
London
Tuesday, August 24, 2021

Condamnat în Marea Britanie pentru că nu ştia că Irlanda de Nord face parte din Regat

Un român de 47 de ani a fost condamnat la două luni de închisoare în Maria Britanie, după ce primise interdicţie în Regat şi a stat mai mult de un an la Belfast. Nicuşor a susţinut că nu ştia că Irlanda de Nord face parte din Regatul Unit al Marii Britanii. 

Nicuşor primise interdicţie în Marea Britanie, după ce a fost condamnat pentru viol. Românul a fost ţinut în permanenţă în atenaţia autorităţilor şi a avut obligaţia de a anunţa în maxim 78 de ore de fiecare dată când îşi schimbă domiciliul. 

- Advertisement -

Pentru că nu a respectat acest termen, oamenii legii l-au prins şi au decis extrădarea sa. În 2018, Nicuşor s-a stabilit în Belfast, Irlanda de Nord, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. În faţa instanţei, românul de 47 de ani a susţinut că nu ştia că Irlanda de Nord face parte din Regatul Unit, potrivit Observator.

Însă, magistraţii nu i-au dat crezare şi Nicuşor a ajuns să fie condamnat din nou, la două luni de închisoare. După această perioadă, românul de 47 de ani va fi din nou expulzat şi va primi o altă interdicţie de a pătrunde pe teriotoriul Regatului. 

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: