1 C
London
Tuesday, January 18, 2022
1 C
London
Tuesday, January 18, 2022

Comunitatea românească din Marea Britanie este în stare de şoc…

Comunitatea românească din Marea Britanie este în stare de şoc, după ce un tânăr de 25 de ani a murit în condiţii suspecte.

Paul Marius Vilg era căutat de prieteni încă din data de 28 august, când a dispărut fără urmă. Amicii au lansat, atunci, o campanie pe Facebook, solicitând sprijinul conaţionalilor.

“Dacă aveti informaţii despre acest băiat, să contactaţi autorităţile! Este dispărut din data de 29/08/2015 şi nimeni nu ştie nimic despre el, vă rog, familia este disperată! Numele lui este Vilg Paul Marius”, implorau prietenii.

- Advertisement -

Astăzi, însă, a venit vestea pe care sperau să nu o primească: tânărul a fost găsit mort în propria locuinţă, cauza morţii fiind, se pare, o supradoză de droguri.

“Din păcate l-am găsit decedat… Era mort de câteva zile, în camera lui. Păcat, avea doar 25 de ani… Cu această ocazie aş vrea să le spun tuturor celor care consumă droguri şi celor care sunt doar curioşi să nu o facă, pentru că consecinţele sunt devastatoare şi se ajunge la situaţii de genul acesta şi celor care vând asa ceva nu le pasa de viata voastra, vor sa faca doar bani. Va rog pe toti care faceti asa ceva sa va ganditi bine de tot inainte, sa va ganditi bine de tot la cei care va iubesc… Sa va ganditi la sufletul mamei voastre care va iubeste din tot sufletul ei si la durerea pe care o lasati in urma voastra… Nu am cuvinte sa o descriu… Şi sa va mai ganditi la viata voastra ca aveti doar UNA!!! Marius nu era drug addict dar curiozitatea l-a impins la fapte necugetate din pacate iar lucrurile nu mai pot fi corectate din pacate. Va rog din suflet sa aveti grija de viata voastra si sa va ganditi bine de tot inainte!”,

a anunţat cea mai bună prietenă a lui Marius Vilg.

- Advertisement -
Sourcespynews

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: