9 C
London
Monday, November 15, 2021
9 C
London
Monday, November 15, 2021

Compania unui român din Londra, premiată la un eveniment de afaceri din Marea Britanie

BOK Construction, firma unui sucevean care s-a stabilit în Marea Britanie, a primit un premiu la un eveniment important de afaceri ce a avut loc în Anglia.

Compania de construcţii este una românească, ce îşi are sediul la Londra şi a fost fondată de Constantin Boca, un tânăr din comuna suceveană Botoşana.

Firma BOK Construction a primit premiul „Best Service Based” în cadrul galei „Business Excellence Forum & Awards 2018” desfăşurată la Liverpool. Premiul reprezintă o recunoaştere a calităţii muncii prestate de către angajaţii acestei companii ce desfăşoară activităţi atât în industria construcţiilor cât şi în cea a amenajărilor interioare.

- Advertisement -

Prin angajarea şi pregătirea persoanelor cu o pasiune pentru excelenţă, am adunat o echipă de oameni muncitori, talentaţi şi loiali, care se mândresc cu munca lor şi continuă să crească în capacitatea lor de a oferi. Sunt oameni cu un caracter frumos, de care sunt mândru, care au valori, pasiune, respect faţă de echipă, clienţii şi partenerii noştri şi dorinţa deplină de a face o diferenţă! Fiecare membru al echipei înţelege importanţa asigurării calităţii, profesionalismului şi discreţiei în fiecare etapă a dezvoltării proiectului. Mai presus însă de toate, tot ce facem, atât eu cât şi echipa mea, facem din inimă şi cu simţ al responsabilităţii. <<Immaculate Construction>> este motto-ul nostru şi lucrăm să-l aplicăm în toate proiectele”, a declarat fondatorul Constantin Boca pentru ziarul Monitorul de Suceava.

Firma BOK Construction a fost înfiinţată în anul 2007 şi are o cifră de avere de peste 12 milioane de lire sterline. Societatea are peste 300 de angajaţi, dintre care 75% sunt români.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: