7.2 C
London
Wednesday, March 30, 2022
7.2 C
London
Wednesday, March 30, 2022

Compania low-cost Ryanair reduce numărul de zboruri spre Londra

Compania low-cost Ryanair a anunţat că va reduce numărul de zboruri de pe aeroporturile din Londra.

Ryanair operează două zboruri pe zi între Bucureşti şi Londra Stansted şi oferă cele mai mici tarife la bilete de avion.

Gigantul aerian Ryanair a anunţat că va reduce numărul de zboruri de pe aeroporturile din Marea Britanie, ca efect al votului Referendumului din 23 iunie, în urma căruia cetăţenii Marii Britanii au votat pentru prăsirea Uniunii Europene.

- Advertisement -

Ryanair a militat puternic pentru rămânerea Marii Britanii în UE. În anunţul cu
anunturiuk.com Ryanair-a-militat-puternic-pentru-rămânerea-Marii-Britanii-în-UE privire la rezultatele pe primul trimestru al anului financiar, compania a anunţat că este prea devreme pentru a anticipa rezultatul economic şi politic după Referendum, dar are planuri de urgenţă pentru oricare dintre variante.

Între timp, vom pivota creşterea noastră în afara aeroporturilor din Marea Britanie şi ne vom concentra pe creşterea aeroporturilor din UE în următorii doi ani. Iarna aceasta vom tăia din capacitatea şi frecvenţa zborurilor a multor rute operate de pe aeroportul Stansted – deşi nicio rută nu va fi închisă -, acolo unde suntem cu mult înaintea ţintei anuale de creştere a traficului“, se arată în anunţul de la Bursa de la Londra.

Ryanair zboară de două ori pe zi de la Bucureşti la Londra Stansted.

În anunţ se mai arată că, dacă Marea Britanie nu va fi capabilă să păstreze accesul la piaţa unică şi spaţiu aerian comun, acest lucru ar avea implicaţii pentru trei rute interne.

O simulare în sistemele de rezervare ale Ryanair, Wizz Air şi Tarom, pentru perioada 3-10 septembrie, arată că un bilet dus-întors costa:

  • la Ryanair costă 155 de lire
  • 168 de lire la Wizz Air
  • 401 de lire la Tarom

În primul trimestru al anului financiar, încheiat la 30 iunie 2016, Rynair a transportat 31,2 de milioane de pasageri, în creştere cu 11% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi a raportat venituri de 1,420 miliarde de lire. Profitul după taxe a crescut cu 4%, faţă de primul trimestru din 2015, la 216 milioane de lire.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceeconomica

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: