9.1 C
London
Wednesday, December 1, 2021
9.1 C
London
Wednesday, December 1, 2021

Compania LIDL vrea să ajute autoritățile în anchetă, după atentatul de la Londra

Cunoscuta companie germană Lidl a propus autorităţilor britanice să le ajute în ancheta desfăşurată împotriva presupuşilor terorişti care i-au făcut o publicitate negativă în urma atentatului de vineri de la Londra, informează publicaţia belgiană Le Soir.

Primele indicii ale anchetei asupra exploziei care avusese loc vineri în staţia de metrou

anunturiuk.com Parsons-Green-bucket

- Advertisement -

Parsons Green informau despre utilizarea unui “dispozitiv exploziv artizanal“. La puţin timp după explozie, fotografii făcute de martori la locul evenimentului considerat de autorităţile britanice drept “acţiune teroristă” au fost postate pe reţelele de socializare. În ele poate fi observată o găleată albă în care mai arde încă o flacără.

Se mai poate constata că bomba artizanală fusese împachetată într-o pungă cu marca Lidl. Probabil că grupul german ar fi preferat să evite această publicitate nefericită.

Logo-ul foarte vizibil pe clişeul respectiv a determinat întreprinderea germană să facă o declaraţie oficială:

Suntem şocaţi cu toţii şi neliniştiţi după incidentul care s-a produs la Parsons Green şi toate gândurile noastre se îndreaptă spre răniţi. Purtătorul de cuvânt al grupului Lidl a reacţionat după doar câteva ore de la deflagraţie: “Vom sprijini bineînţeles autorităţile dacă se dovedeşte că ele au nevoie de ajutorul nostru în cursul investigaţiilor. Vom urmări situaţia îndeaproape în cursul zilei“.

Declaraţia avea scopul şi să-i calmeze pe internauţii şocaţi de un mesaj twitter atribuit iniţial Lidl pentru că fusese postat pe contul oficial al acestei companii în Regatul Unite. În mesajul respectiv, grupul german se declara “mândru că posedă în mod oficial pungile cele mai rezistente, care pot fi cumpărate cu doar 10 centime“.

anunturiuk.com Compania-LIDL-vrea-să-ajute-autoritățile-în-anchetă,-după-atentatul-de-la-Londra2

Falsul mesaj Twitter a avut timp să circule pe reţelele de socializare până când purtătorul de cuvânt al Lidl l-a dezminţit în mod oficial în cele din urmă.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: