12.4 C
London
Tuesday, June 21, 2022
12.4 C
London
Tuesday, June 21, 2022

Compania aeriană Wizz Air anunţă șapte rute noi

Vești bune pentru românii pasionați de călătorii. Compania aeriană Wizz Air anunţă șapte rute noi de pe aeroportul din Doncaster Sheffield, din octombrie. Una dintre curse va lega aeroportul englez de Suceava, de două ori pe săptămână.

Wizz Air anunță o nouă bază pe aeroportul Doncaster Sheffield, care va fi a doua bază pentru Wizz Air UK, compania aeriană înregistrată în Marea Britanie și cu sediul în această țară, alături de Londra Luton, conform Mediafax.

- Advertisement -

Compania aeriană va aloca o aeronavă Airbus A320 către aeroportul Yorkshire și va lansa șapte noi rute care se vor adăuga rețelei sale existente de zece rute din Doncaster Sheffield.

Noile rute vor fi spre orașele spaniole Alicante și Malaga, Larnaca în Cipru, Faro în Portugalia, Lublin în Polonia, Kosice în Slovacia și Suceava în România.

Biletele sunt disponibile deja, iar tarifele încep de la 17,99 lire sterline.

Cursele între Doncaster Sheffield și Suceava pornesc din 25 octombrie și vor ave aloc în zilele de miercuri și duminică.

Crearea celei de-a doua baze în Marea Britanie este un punct de reper major pentru Wizz Air UK și atestă atât angajamentul nostru pe termen lung de a servi piața din Marea Britanie, cât și puterea modelului de business Wizz Air, deoarece continuăm să ne extindem amprenta în acest timp dificil pentru industrie. Ne bucurăm să introducem noi conexiuni low-cost de la Doncaster Sheffield, pentru a oferi clienților oportunități de a explora noi culturi și orașe sau de a reveni la locurile lor de vacanță preferate. Echipa WIZZ așteaptă cu nerăbdare să îi primească în curând atât pe clienții vechi cât și pe cei noi la bordul flotei noastre tinere și verzi de aeronave Airbus”, a spus Owain Jones, Managing Director al Wizz Air UK.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: