20.8 C
London
Friday, June 24, 2022
20.8 C
London
Friday, June 24, 2022

City Leaders – workshop-uri pentru adolescenții români

10 elevi români au posibilitatea să participe, gratuit, la un program progresiv in patru stagii, destinat să dezvolte și întărească încrederea în forțele proprii, capacitatea de socializare și abilitățile de leadership.

AlexZ Educational în parteneriat cu Start Easy, a fost selectată de London Youth printre cele 30 de organizații din Londra care vor beneficia de programul City Leaders!

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/
  • Stagiul 1: Team  Tinerii învață despre teamwork și conduc împreună o serie de activități. Li se acorda totodată posibilitatea de a se implica in organizarea câtorva evenimente din comunitate
  • Stagiul 2: Club    Tinerii dezvoltă și implementează un proiect, prezentându-l și împărtășindu-și ideiile pentru a da contur Clubului din care fac parte, conform viziunii lor.
  • Stagiul 3: Community  Tinerii implementează un proiect pentru comunitate.
  • Stagiul 4: Future City Leaders  Cei mai implicați tineri în acest program vor avea șansa de a participa la un program de leadership, de trei luni în vara anului 2019, incluzând o serie de masterclasses cu leaderi de top din Londra.

Programul se derulează în limba engleză, pe o perioada de 9 luni, cu o intalnire pe lună pentru primele 3 stagii (noiembrie-aprilie).

- Advertisement -

Primul workshop va avea loc sâmbătă, 3 noiembrie 2018.

Detalii și înscrieri la:
alexzeducational[email protected]
07703465057

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: