13.2 C
London
Sunday, October 24, 2021
13.2 C
London
Sunday, October 24, 2021

Cineworld va închide toate cele cinematografele din Marea Britanie şi Irlanda

Ştirea vine la o zi după anunţul că lansarea noului film al lui James Bond ”No Time to Die” a fost amânată pentru aprilie 2021. Mult aşteptata continuare a filmului ”Fast and Furious 9,” a fost, de asemenea, amânată.

Directorii de la Cineworld Group se pregătesc să scrie primului ministru Boris Johnson şi ministrului culturii Oliver Downden, pentru a le spune că industria a devenit „neviabilă”.

- Advertisement -

Decizia de închidere va fi pusă pe seama amânării unor blockbustere majore, pe fondul pandemiei de coronavirus, se arată în rapoarte.

Cinematografele ar putea fi redeschise anul viitor, pentru a coincide cu lansările celor două pelicule.

Phil Clapp, directorul executiv al Asociaţiei cinematografice din Marea Britanie, a declarat că anunțul despre amânarea lansării lui James Bond a fost „probabil cea mai gravă lovitură pentru operatorii de cinema din Marea Britanie a unui număr de anunţuri similare din ultimele câteva săptămâni şi, fără îndoială, va determina mai multe cinematografe să se închidă din nou”.

După apariţia informaţiei, un grup pe Twitter numit Cineworld Action Group a susţinut că nu a existat „nicio consultare cu personalul” cu privire la închiderea cinematografelor.

Am aflat informaţii vitale despre locurile noastre de muncă din mass-media de-a lungul pandemiei.”

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: