14.8 C
London
Monday, June 27, 2022
14.8 C
London
Monday, June 27, 2022

Cinci românce, au produs peste 1 milion de lire sterline în buricul Londrei

Doi pensionari italieni, Mario Seu, 69 de ani, şi Maria Teresa Vittoriano, 65 de ani, au fost condamnaţi de justiţia din Marea Britanie, fiind acuzaţi că au obţinut peste un milion de lire sterline din prostituţie.

Cei doi au transformat o vilă somptuoasă de cinci etaje, din centrul Londrei, în valoare de peste 5 milioane de lire sterline, într-o adevărată maşină de făcut bani.

Au angajat cinci prostituate românce, care au produs pentru Seu şi Vittoriano peste 1,3 milioane de lire sterline.

anunturiuk.com prostituate-romance-au-produs-peste-1-milion-de-lire-sterline-in-buricul-londreiCei doi au fost arestaţi şi în urma unui proces care a durat două săptămâni, au fost condamnaţi. Seu va sta în spatele gratiilor cinci ani de zile, în timp ce Vittoriano a primit o pedeapsă de doi ani cu suspendare.

- Advertisement -

Sunt fericit că Seu şi Vittoriano au fost condamnaţi pentru că nu vor mai putea să exploateze pentru bani femei vulnerabile. Au condus un bordel în spatele unor afaceri fantomă şi au crezut că pot scăpa cu basma curată. S-au înşelat“, a declarat detectivul Silje Mikkelsen.

El speră ca ceea ce li s-a întâmplat lor să fie un avertisment pentru alţi indivizi care vor să exploateze femei în acest fel.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: