14.6 C
London
Tuesday, November 9, 2021
14.6 C
London
Tuesday, November 9, 2021

Cinci morţi în accidentul de tramvai din Croydon (video)

Cinci persoane şi-au pierdut viaţa, peste 50 au fost rănite şi alte două sunt prinse sub un tramvai care s-a răsturnat miercuri dimineaţa în sudul Londrei, a informat poliţia care a anunţat că vatmanul a fost arestat, relatează Reuters.

Serviciile de urgenţă au fost informate la ora 6:10 locală (06:10 GMT) că un tramvai a deraiat în apropierea unei staţii din cartierul Croydon, o importantă suburbie din sudul capitalei britanice.

‘Mai multe persoane au fost duse la spital cu răni şi, din păcate, trebuie să anunţăm că unele dintre ele şi-au pierdut viaţa’, a declarat adjunctul şefului poliţiei transporturilor (BTP), Robin Smith.

Un purtător de cuvânt al BTP a declarat că vatmanul tramvaiului a fost arestat şi cinci persoane şi-au pierdut viaţa în accident.

- Advertisement -

La rândul său, un purtător de cuvânt al serviciului de ambulanţă din Londra a afirmat că 51 de persoane au fost transportate la spital, unele dintre ele cu răni grave. Opt maşini de pompieri, cinci unităţi de salvare şi 70 de pompieri se află la faţa locului pentru a scoate persoanele prinse sub tramvai.

Investigaţiile continuă pentru a se afla cauzele #accidentului.

‘Gândurile şi rugăciunile mele se îndreaptă către toţi cei care au fost afectaţi de acest teribil incident care a avut loc în Croydon’, a declarat premierul Theresa May.

Did you see the incident this morning, or do you know anyone affected? Please get in touch via 01737 305559, [email protected] or contact us on Facebook and Twitter.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourcejurnalul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: