9.8 C
London
Wednesday, November 10, 2021
9.8 C
London
Wednesday, November 10, 2021

Chiricheş e acuzat că a fost doar spectator la protestele de la Londra

[quote_box_center]România nu are mulţi jucători de fotbal care evoluează în străinătate, motiv pentru care stranierii convocaţi la naţională surprind rar, dacă nu chiar niciodată. Aceeaşi formulă se aplică şi antrenorilor, puţini la număr pe băncile tehnice ale echipelor din campionatele externe.[/quote_box_center]

Duminică, în toiul alegerilor prezidenţiale din turul 1, imaginile cu românii care au aşteptat ore întregi în faţa urnelor de vot au făcut înconjurul lumii. Mulţi dintre cei care au vrut să-şi exercite dreptul constituţional nu au reuşit să pună ştampila pe candidatul favorit. Anglia, Germania şi Franţa au fost printre ţările în care cei cu drept de vot au plecat, după ore îndelungi, către case, sperând că în turul 2 organizarea va fi una mai bună şi că vor putea alege între Victor Ponta şi Klaus Iohannis.

- Advertisement -

Şi dacă Ion Ţiriac a luat avionul de la Paris la Bucureşti pentru a vota viitorul preşedinte, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre stranierii români.

Dintre aceştia, doar Marica şi Goian au suportat să stea la coadă, în Germania, respectiv în Grecia: “[pull_quote_center]Am fost la vot. Din păcate, din cauza proastei organizări, a trebuit să stau la coadă vreo 3-4 ore. Au fost probleme şi la Londra, şi la Paris, iar asta este foarte trist. Oamenii îşi doresc să voteze, dar nu sunt lăsaţi. Eu sunt în cârje, dar îmi pasă de ţara mea. Am vrut să stau, să aştept[/pull_quote_center]”, a declarat marele absent de la naţională, indisponibil pentru meciul cu Irlanda de Nord de pe 14 noiembrie.

În general activ pe reţelele de socializare, Marica nu a imortalizat momentul în care a aşteptat ore întregi pentru a vota.

- Advertisement -
Sourceprosport

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: