1 C
London
Tuesday, January 18, 2022
1 C
London
Tuesday, January 18, 2022

Cheloo a avut nevoie de acordul procurorilor pentru a canta la Londra

Cheloo a avut nevoie de acordul procurorilor pentru a canta la Londra. Solistul trupei “Parazitii” a sustinut un concert de zile mari pentru romanii din Marea Britanie, insa nu ar fi putut pleca din tara daca nu ar fi obtinut acordul Politiei Romane.

Artistul este implicat intr-un dosar de trafic de droguri de mare risc dupa ce, in urma cu trei saptamani, a fost ridicat de acasa de mascati.

Cheloo nu a scapat de probleme cu legea, insa isi continua cariera pana cand dosarul de trafic de droguri, in care a fost implicat, va fi finalizat. Solistul trupei Parazitii a cerut invoire de la procurori si politisti pentru a-si putea respecta un angajament luat in fata romanilor din Marea Britanie.. Cantaretul a plecat impreuna la Londra, unde a sustinut un concert de zile mari.

- Advertisement -

In urma cu trei saptamani, Cheloo s-a trezit cu mascatii la usa la prima ora a diminetii. Dupa cateva ore de perchezitii si cateva grame de cannabis gasite in casa acestuia, Cheloo a fost lasat sa plece acasa. A scapat de catuse, insa trebuie sa faca saptamanal vizite la Politie, asa cum prevede controlul judiciar. Artistul a cerut insa voie procurorilor sa plece din tara. Acesta a trebuit sa le explice unde merge si care este scopul plecarii. Fiind vorba despre comunitatea de romani din Marea Britanie, procurorii nu l-au putut refuza.

Intreg scandalul pare sa-i fi crescut insa popularitatea lui Cheloo. Imedia ce s-a aflat ca a fost ridicat de mascati pentru cannabis, romanii au sarit in apararea lui pe retelele de socializare. La Londra, artistul a fost asaltat de fani, care i-au transmis ca ii sunt alaturi. In tara, continua emisiunea iUmor de la Antena 1 si concertele sustinute impreuna cu “Parazitii”.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: